Download glimble reisplanner ov en meer mod apk v5.91.1.530 for Android

Name glimble reisplanner ov en meer
Category Travel & Local
Size 48.5MB
Popularity 3178
Publisher Arriva Personenvervoer Nederland B.V.
Score 6.0
Publish Date 03/05/2022
Download Download Mod Apk
Google play glimble reisplanner ov en meer Google Play

Mod Info:

glimble reisplanner ov en meer

glimble reisplanner ov en meer Game Introduction :

Reisplanner voor OV, deelvervoer en meer 
 
Plan je reis door heel Nederland van deur tot deur met één reisapp. Of je nou gebruik maakt van het openbaar vervoer, een deelfiets, -auto of -scooter. Al het OV en steeds meer deelvervoer (scooters, fietsen en auto’s) zijn ook direct te boeken en betalen in de app. 

Tijdens de kennismakingsweken, van 11 april tot en met 1 mei, reis je met 10% korting in de daluren met NS en Arriva trein & bus. Dus ook in het (paas)weekend en op Koningsdag!
 
Via “In de buurt” zie je precies welke vervoersopties in jouw omgeving beschikbaar zijn, van openbaar vervoer tot aan deelfietsen, deelscooters en deelauto’s. Je hoeft dus niet de losse apps van alle aanbieders meer te checken. In glimble heb je direct het complete overzicht. 
 
We breiden de app continu uit, ​zo komen er steeds meer reisopties in jouw buurt. Download gratis de app en reis voortaan zoals het jou uitkomt!  
 
Betaal gemakkelijk en veilig 
 
Plan, boek en betaal je reizen gemakkelijk met automatisch incasso, creditcard of PayPal. Je betaalt alleen voor de reizen die je maakt. 
 
Altijd in contact met glimble 
 
Heb je ​hulp onderweg nodig? De glimble reisassistent geeft je tips onderweg. Zo krijg je bijvoorbeeld een seintje wanneer je op de stopknop in de bus moet drukken. Handig! En heb je vragen? Onze klantenservicemedewerkers staan voor je klaar. 
  
Met glimble geniet je van deze opties: 
 
► Reisplanner die verschillende vervoersmiddelen voor je combineert zodat je altijd een reis vindt die bij jou past. Reis met alleen openbaar vervoer of combineer met deelvervoer. 

► Reis van 11 april tot en met 1 mei met 10% dalurenkorting met NS en Arriva trein & bus!
 
► Gratis reisplanner, waarin je alle reisopties rustig bekijkt zonder reclames. 
 
► Je filtert de reismogelijkheden gemakkelijk op duurzaamste, goedkoopste, snelste, minste overstappen of bijvoorbeeld alleen reizen met de bus en trein. 
 
► Realtime reisassistent die je stap voor stap begeleidt tijdens je reis. Je weet zo hoe je naar een onbekende bestemming moet lopen, wat de realtime aankomsttijden van je bus of trein zijn, hoeveel haltes er nog komen en wanneer je uit mag stappen. 
 
► Je bekijkt de beschikbaarheid en locatie van deelvervoer zoals Check, Felyx, Amber, GreenWheels, GoodMoovs, Donkey Republic en GO Sharing. 
 
► Je koopt bus-, tram- en treintickets voor het belangrijkste OV in Nederland zoals NS, Arriva, Connexxion, Breng, Bravo, allGo, U-OV, HTM, EBS, Qbuzz, GVB, RET en HTM.  Je kan met deze app ook zonder OV-chipkaart reizen. 
 
► Je boekt de Arriva Deelfiets, Arriva bike&go, Bravofiets by Hopperpoint deelfietsen direct in deze app, meer deelvervoer volgt snel. 
 
► Kies de taal die je wilt, we hebben 45 talen voor je beschikbaar 
 
► Persoonlijke klantenservice van onze medewerkers op ma t/m vr van 6.00 tot 23.00 uur. In het weekend en op feestdagen van 7.00 tot 23.00 uur. 
 
► Voor gebruikers met een beperking hebben we een overzicht van toegankelijke reisopties in de reisplanner en is er audio-ondersteuning tijdens het gebruik van de app en tijdens jouw reis.  
 
* Glimble is volop in ontwikkeling. Sommige vervoersopties zijn nog niet beschikbaar in alle regio\’s en landen. Wij breiden glimble steeds verder uit. Zorg er dus voor dat je altijd de laatste versie van onze app hebt. 

glimble reisplanner ov en meer Game screenshot :

glimble reisplanner ov en meer

glimble reisplanner ov en meer

glimble reisplanner ov en meer

glimble reisplanner ov en meer

glimble reisplanner ov en meer

glimble reisplanner ov en meer

glimble reisplanner ov en meer

glimble reisplanner ov en meer

glimble reisplanner ov en meer (48.5MB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *